DONATIUS

Des de l’inici la comunitat cristiana practica la “comunicació de béns”. Ho trobem en el Llibre dels Fets dels Apòstols 2,45 com els primers cristians compartien els seus béns per tal de col.laborar amb la Missió de l’Església i atendre als més necessitats.

Col.laborar econòmicament amb l’Església és una exigència de tots els cristians. Cadascú ho ha de fer de forma responsable i segons les seves possibilitats. Cada Parròquia es sustenta gràcies a la col.laboració dels cristians que assisteixen periòdicament a les celebracions o a través d’altres mitjans com pot ser una aportació periòdica a través de la domiciliació bancària.

Les Parròquies fan Col.lectes especials en benefici d’altres finalitats que van més enllà de les necessitats del funcionament propi de cada Parròquia: a favor de les Missions i Missioners (DOMUND), a favor de la Campanya de MANS UNIDES, a favor de CÀRITAS, a favor del SEMINARI DIOCESÀ, etc…

Ara fer el teu donatiu a l’Església és molt fàcil a través d’internet. Només has d’entrar a https://www.donoamiiglesia.es/es i fer el teu donatiu amb un sol clic. Pots triar a quina Parròquia vols destinar el teu donatiu.